Közeleg az IDŐ!

Kedves versenyző csapatok!
Még (vagy már csak!) két nap van hátra az O:DA 4U játék első forduló feladatainak beküldéséig! (A beküldés határideje: október 9. éjfél.) Reméljük, már mindannyian az utolsó simításokat végzitek! Az előző játékok tanulságát szeretnénk megosztani Veletek: ne hagyjátok a beküldéseket az utolsó pillanatra! Tudjuk, hogy az IDŐ nagy múzsa tud lenni, de sajnos az a bizonyos kisördög, tudjátok, a "technika kisördöge", nos az az "utolsó" pillanatokban szokott a legaktívabb lenni. Nem érdemes kockáztatni a csapat több mint két hetes munkáját azzal, hogy a nagy kapkodásban valami hiba csúszik be és O:DAlesz minden... 

Tartsátok szem előtt, hogy a zsűri csak azokat a feladatmegoldásokat tudja értékelni, ami időben és a teddoda.hu oldalon keresztül - a csapatlapokra belépve - kerül beküldésre. Reméljük, hogy már mindannyian (legalább egyszer) beléptetek a csapatlapotokra és tudjátok, hogy mit és milyen formátumban, hogyan, hová kell feltöltenetek!!! Ne feledkezzetek el az always online feladatokról sem, a feladatlapon a megfelelő helyre illesszétek be közösségi oldalaitok linkjeit. Az ugyanis önmagában a zsűrinek nem elegendő, hogy van facebook profilotok, vagy videomegosztó oldalatok, ha a linkjét nem külditek be, akkor sajnos az olyan, mint ha nem is lenne. Pedig - megsúgjuk Nektek - a zsűri nagyon szeretne most is és a jövőben is plusz pontokat adni Nektek ezekért!!!

Végül, ha marad még IDŐtök és energiátok (amit őszintén remélünk!), osszátok meg megoldásaitokat egymás közt is: az O:DA facebook oldalán! Ismerkedjetek csapattársaitokkal, és mutassátok meg Ti is magatokat nekik és mindazoknak, akik akár itt a teddoda.hu játékoldalán, akár facebook oldalunkon nyomon követik versenyünket! A következő forduló feladatait október 10-én a reggeli órákban írjuk ki. 

Addig is: jó munkát, jó hajrázást!

Az I:DŐ legyen Veletek!