Közönségszavazás november 21-27 között!

Kedves Csapatok, Iskolatársak, Családtagok, Barátok és mindazok, akik figyelemmel kísérik / kíséritek az Online Demokrácia Activity játékot!

Az O:DA 4U verseny online szakasza hamarosan lezárul. A csapatok vasárnap éjfélig küldhetik be az utolsó online forduló feladatmegoldásait. A zsűritagok hétfőn meg is kezdik az értékelő munkát, de a pontszámokra - mint eddig mindig - egy hetet kell várni. Az utolsó forduló pontszámait november 28-án, hétfőn tesszük közzé, ekkor már az is eldől az összpontszámok alapján, mely csapatok jutnak tovább a verseny face to face döntőjébe, melyre december 10-én Budapesten kerül sor. A játékszabályzatunkban foglaltaknak megfelelően idén is az első 5, legjobb eredményt elérő csapat mérkőzhet meg egymással a fődíjért, míg a hatodik csapatot a közönség szavazatai juttatják be a döntőbe. 

A játékosok az elmúlt hetekben keményen dolgoztak. Hétfőtől viszont a közönségen a sor, lehet szavazni a kedvenc csapatra, akik így résztvesznek a december 10-i döntőn és talán a jövő tavasszal esedékes strassbourgi utazáson is. A most versenyző csapatok eddigi feladatmegoldásait a csapatlapokra kattintva végig lehet böngészni - aki esetleg eddig ezt még nem tette meg! - és kiválasztani a legkedvesebb, legjobb teljesítményt nyújtó csapatot. November 27-én 20.00 óráig van lehetőség arra, hogy az így kiválasztott csapatra a verseny oldalán szavazzanak. Figyelem, egy ember csak egy szavazatot tud leadni, a szavazás azonosításhoz kötött. Igyekeztünk a család minden tagjára gondolni, ezért lehetővé tettük, hogy egy IP címről 5 szavazatot le lehessen adni, korlátlan számú szavazat leadása ugyanarról a gépről viszont nem lehetésges. (A szavazás titkos, az ott megadott adatokat az Alapítvány a személyes adatokra vonatkozó szabályozásnak megfelelően kezeli.)

SZAVAZÁSRA FEL! Legyen Ön is - legyél Te is a zsűri tagja!

Szavazz a legjobb csapatra!

Szavazó oldalunk november 21-én 9.00 órától november 27. 20.00 óráig lesz aktív!