Feladatok

Milyen feladatokat kapnak a játékosok?

Az Online Demokrácia Activity 2.0 3 online fordulóból áll. A résztvevő csapatok minden fordulóban új feladatokat kapnak. A kiírás részletesen tartalmazza az adott forduló feladatait, a beadandó feladatmegoldások javasolt formátumát (pl. blog, video, fotó), a beadás határidejét, valamint olyan hivatkozásokat, segédleteket, amelyek segítségül szolgálnak a feladatok minél jobb, színvonalasabb megoldásában. A kiírás ezek mellett az értékelés szempontjait, valamint az elérhető pontszámokat is tartalmazza.

A csapatok az O:DA 2.0 játékban a fordulók mellett u.n. „folyamatos feladatokat” is kapnak, amelyeket a játék ideje alatt folyamatosan teljesíteniük kell, és a részeredményeket az egyes fordulók feladatmegoldásaival együtt kell beküldeniük. Ezekért a tevékenységekért plusz pontok szerezhetőek!

Ezen az oldalon bárki nyomon követheti, hogy a csapatok milyen feladatokat és azokhoz milyen segítségeket kaptak, a zsűri milyen szempontok szerint és milyen (maximálisan adható) pontszámokkal értékeli a beküldött feladatokat.

A feladatkiírásokat fordulónként, az alábbi ütemezés szerint tesszük közzé:

 

Feladat kiírás megjelenik

1. forduló

 2014.01.31.

2. forduló

2014.02.21.

3. forduló

 2014.03.14.

 

A résztvevő csapatok a játékoldalra belépve, az "Aktuális forduló"-ra kattintva érik el a feladatkiírást,
valamint megoldásaikat az ott közzétett űrlapon tudják kitölteni és beküldeni.

 

AZ I. FORDULÓ FELADATKIÍRÁSA

A  II. FORDULÓ FELADATKIÍRÁSA

A III. FORDULÓ FELDATKIÍRÁSA

 

Ne feledjétek, a játékban ezen felül vannak FOLYAMATOS FELADATOK, amelyeket szintén értékelni fogunk és így értékes plusz pontokhoz juthattok!

Ezek beküldése mindig az aktuális feladatlapokon lesz lehetséges.